Hotel Spa Hévíz****Balázs VendégházHotel Európa fit****

 

Apartman Balázs

Castrum Camping & Panzió

cím: 
telefon: 
e-mail: 
8380 Hévíz, Tópart, Ady Endre u.
(83) 343-198
heviz@castrum.eu

Castrum Camping & Panzió
 

Információ / szállásfoglalás:


Név:
E-mail:*
Üzenet:

* Kötelezően kitöltendő!

A Castrum lánc első gyógykempingje 1989-től fogadja a gyógyulni vágyókat.
A kemping és a panzió a tó közvetlen közelében (300 m) található, így nyáron a vendégek akár fürdőköpenyben sétálhatnak át a fürdőbe.

A kempinget keresztülszeli a tó túlfolyócsatornája, mely szemet gyönyörködtető látványt nyújt a rózsaszínű, sötétlila és fehér lótuszvirágok sokaságával. A két partot egy romantikus, hangulatos fahíd köti össze, ahonnan a színpompás tavirózsák között úszkáló mediterrán halak is megfigyelhetők. A természetvédelmi terület különleges madár és növényvilággal büszkélkedhet, mely egy életre szóló élményt ad és varázslatos hangulatot áraszt.

Castrum Camping & Panzió

A kempingben a számozott, árammal és részben ivóvíz, csatorna és tv kábel csatlakozással ellátott parcellákat zöld sövény választja el egymástól.

A nemrég felújított, mennyezetig csempézett vizesblokkokban padlófutés teszi lehetové az egész éves nyitva tartást. A zuhanykabinok öltözofülkével és ajtóval felszereltek, de egyszemélyes mosdófülkék is találhatók.

Mindkét vizesblokkban külön, a mozgássérültek részére kialakított helyiség áll rendelkezésre.

A Castrum kempinglánc tagjaként ez a kemping is megkapta az európai minoségbiztosítási rendszer ISO 9001:2001 minoségi tanúsítványát.

A kemping területén 10 szobás panzió épült, mely a legközelebbi szálláshely a hévízi tóhoz. A romantikus szobákban franciaágy, TV, hutoszekrény, zuhanykabin és WC található. A két stúdió apartman minikonyhával is felszerelt.

Az étterem és a védett madarak énekétol varázslatos terasz asztalainál jól megfér egymás mellett a hagyományos magyar és nemzetközi ételek széles tárháza.

Távolságok, gasztronómiai, szórakozási lehetőségek:
tófürdő: ... m | étterem: ... m | élelmiszerbolt: ... m

  castrum Camping & Panzió

castrum Camping & Panzió

castrum Camping & Panzió

castrum Camping & Panzió

castrum Camping & Panzió

castrum Camping & Panzió