Hotel Spa Hévíz****Balázs VendégházHotel Európa fit****

 

Apartman Balázs

Korona Étterem & Panzió

cím: 


telefon: 

mobil: 
8380 Hévíz, Széchenyi u. 43.
(a körforgalomnál)

(83) 540-180

(20) 348-9063 - Szatmári Zsolt
  Korona Étterem és Panzió

Klimatizált éttermünk elegáns, mégis hangulatos belső térrel, fedett terasszal, gazdag étlappal vár!

Étlapunkon éppúgy szerepelnek a hagyományos zalai ételek, mint a grill- és fitness ételek, saláták, ínyencségek, és a kínálatot finom desszertek teszik teljessé. A jó ételhez jó magyar bor és zamatos pálinka illik, mi ezzel tesszük teljessé számodra a hévízi élményt.

Az étkek és italok nemcsak a napi életszükségletek kielégítésére szolgálnak. Ízükkel, zamatukkal élményt nyújtanak, melyek által áldozhatsz és tiszteleghetsz azok készítőinek. Gondolj csak a ”hegy levét” izzadságos munkával létrehozó gazdára, vagy a rizsszedők derékfájdító hajladozására.


Korona Étterem és Panzió


Ha jártál már napsütötte, virágzó szőlőtőkék között, és átélted a színek, illatok varázsát, tudod, hogy mit találsz meg egy pohár borban vagy pálinkában.
Egy kellemes erdei séta közben is felfedezheted, mi mindennel áldott meg minket a természet: a gombák, a növények és az állatok felidézik Benned a belőlük készíthető íz-élményt, mely tányérodon válik teljessé.

Hozzánk bármikor betérhetsz, akár csak egy reggelire, akár egy kávéra, de fél- és teljes panziós ellátásra is.

Csoportok teljes ellátását, családi, baráti összejövetelek megszervezését, üzleti találkozók lebonyolítását is vállaljuk igen kedvező árakon.

Látogasson el hozzánk!

  Korona Étterem és Panzió

Korona Étterem és Panzió

Korona Étterem és Panzió

Korona Étterem és Panzió

Korona Étterem és Panzió

Korona Étterem és Panzió