Hotel Spa Hévíz****Balázs VendégházHotel Európa fit****

 

Apartman Balázs

Megközelítés


Utazás autóval

Budapest felől:

M7 autópálya, 170-es kijárat (Nagykanizsa, Marcali, Zalaegerszeg, Balatonkeresztúr, Keszthely) felé.
A kijárat után jobbra a 68 sz. úton (Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Balatonkeresztúr, Keszthely) felé,
a körforgalomban a 2. kijárat a 76 sz. úton Keszthely felé, majd Balatonszentgyörgyöt elhagyva a Zala-híd után jobbra a 71 sz. úton Keszthelyen áthaladva érjük el Hévízt.


Graz felől:
Rábafüzesnél átkelve a határon a 8 / E66 sz. úton (Körmend, Zalaegerszeg) felé, Zalaegerszegtől a 76 sz. úton Keszthely felé, majd Zalacsány után Felső- és Alsópáhokon áthaladva érjük el Hévízt.


Bécs felől:
Sopronnál átkelve a határon a 84 sz. úton (Sárvár, Sümeg, Balatonederics) felé, Balatonederics után jobbra a 71 sz. úton Keszthelyen áthaladva érjük el Hévízt.


Ljubljana-Maribor felől:
Rédicsnél átkelve a határon a 75 sz. úton (Lenti, Bak, Zalaszentmihály, Zalaapáti) felé, Zalaapáti után a körforgalomban a 2. kijárat a 75 sz. úton Keszthely felé, majd Alsópákon áthaladva érjük el Hévízt.


Zágráb felől:
Letenyénél átkelve a határon a 7 / E65, E71 sz. úton (Nagykanizsa) felé, Nagykanizsa után Galamboknál balra (Zalakaros, Zalavár, Sármellék) felé, majd Alsópákon áthaladva érjük el Hévízt.


Utazás autóbusszal
Naponta több közvetlen járat indul Budapestről Hévízre, illetve közlekedik Hévíz érintésével. Nemcsak a fővárossal, hanem valamennyi nagyobb hazai településsel kiváló Hévíz autóbuszos összeköttetése.
helyközi menetrend »     online menetrend kereső »

Utazás vonattal
Hévíz közvetlen vasúti összeköttetéssel nem rendelkezik. Az utasok a két legközelebbi pályaudvarról, Keszthelyről és Balatonszentgyörgyről autóbusszal juthatnak a városba.
online menetrend kereső »

Utazás repülőgéppel
A Hévíztől 13 km-re Sármelléken a Fly Balaton Repülőtér menetrendszerinti és charter járatokat, valamint magángépeket is fogad. Egyedi igény esetén a repülőtér saját szolgáltatásaiban is biztosít bérautót, autóbuszt, illetve eljuttatja az utazóközönséget a célállomásra. A beutazást szervező szállodák és utazási irodák gondoskodnak a hozzájuk érkező vendégek fogadásáról, továbbutaztatásáról Hévízre.
www.flybalaton.hu »